SportLine – de sportmedische begeleiding voor uw sportvereniging!

Elke sportvereniging of sportclub droomt er wel van. Een professionele sportmedische begeleiding voor haar leden. Alleen spelen financiële middelen vaak een beslissende rol. Wat als er een programma is ontwikkeld die niet steunt op de financiële middelen van een sportvereniging? Die is er nu met het SportLine programma van ProFys.

SportLine is een gratis, maar professionele medische service voor sportclubs en hun leden met de focus op het behandelen én voorkomen van blessures. Het is daarmee dus zowel curatief als preventief, zodat blessures bij sporters snel en effectief kunnen worden verholpen. ProFys biedt clubs sportmedische begeleiding om sporters zowel terug te brengen op veld als ze op het veld te houden.

Door het grote netwerk waar ProFys zich in bevindt, zijn lijnen naar andere specialismes en collegae erg kort. ProFys werkt samen met twee fysiotherapie praktijken in de regio, namelijk: FITT BV Neede en FYSIO Eibergen. Door deze samenwerking is het mogelijk om sporters snel te behandelen. Naast deze snelle service zijn er uitgebreide faciliteiten aanwezig waar gebruik van wordt gemaakt. Denk hierbij aan verschillende meetapparatuur, echografie, dry-needling en video-analyses. Al deze faciliteiten zijn voor handen om de sporter zo snel mogelijk weer aan het sporten te krijgen.

Heb je een blessure? Dan kun je gratis naar het sportspreekuur komen van ProFys. Aanmelding kan door via te bellen, te sms'en, te Whats appen, te mailen en zelfs via de ProFys App! Wil je weten wanneer het sportspreekuur voor jou club is? Ga dan naar www.pro-fys.nl/sportspreekuur voor meer informatie.